logoHostal Badalona**
Castellano Catala English French
933 870 006 
659 497 596
Reservar habitació
Vine a veure les noves instalacions!!👌

HOSTAL BADALONA és la millor opció per a gaudir de la seva estada a tan sols 20 minuts en tren o metro del cor de la ciutat comtal de Barcelona.

Som un petit hostal acollidor i tranquil amb una relació qualitat / preu immillorable, situat a 5 minuts del centre de Badalona, una ciutat al costat del mar i en continu creixement situada a pocs minuts de Barcelona.

Ens trobarà en un punt estratègic molt a prop del Centre Comercial Montigalà, el pabelló Olímpic dels Esports de Badalona, el hospital Germans Trias i Pujol i el Institut Guttman.

Molt a prop podrà trobar i gaudir amb l'àmplia varietat d'establiments, bars, restaurants i cafeteries per fer la seva estada més completa.

Les nostres habitacions disposen d'una decoració senzilla i funcional amb colors clars i lluminosos. Disposem de diferents tipus per a la seva elecció.

Per més informació, consulteu la secció de ofertes en la que podreu trobar les darreres promocions i noticies o per disposar d'informació actualitzada o visiteu la nostra galería d'imatges.

Contacteu amb nosaltres per telèfon o des de el formulari de contacte per realitzar qualsevol consulta.

Castellano Catala English French
Hostal Badalona** HOSTAL BADALONA**
Carrer Coll i Pujol, 143 - 08917 Badalona (Barcelona)
Telèfon 933 870 006 
info@hostalbadalona.es
www.hostalbadalona.es
Galeria - Notícies - Ofertes - Facebook - Nota Legal - Condicions generals - web dessign
Copyright © 2017 Hostal Badalona**. Tots els drets reservats.